SwimSpecial

SwimSpecial

16638314 - happy chid have fun on swimming poolIeder kind is uniek, sommige kinderen hebben een bijzondere eigen aanpak nodig en leren beter in een kleine groep. Swim’s Cool heeft de kennis en ervaring in huis om ook voor deze kinderen zwemlessen in goede banen te leiden en plezierig te laten verlopen. We werken in groepjes van maximaal 3 kinderen, zodat we voldoende persoonlijke begeleiding kunnen geven. In overleg met ouders en kind bekijken we welke aanpak het beste werkt. Natuurlijk staan ook hier positieve aanpak, zelfvertrouwen en plezier voorop.

De kinderen worden voorbereid voor het ‘Zelfredzaamheid certificaat’. De eisen hiervan staan ongeveer gelijk aan het bekende A diploma. Kinderen zijn dan dus zelfredzaam in het water. Door het verzamelen van 12 stickers wordt voor de kinderen(en ouders) inzichtelijk welke vaardigheden worden beheerst en nog moeten worden geoefend. Tijdens evaluatiemomenten bespreken we met de ouders hoe het gaat. Ieder kind ontwikkelt zich in zijn/haar eigen tempo. Het is dus vooraf moeilijk te zeggen hoeveel lessen er precies nodig zijn.

Als het ‘Zelfredzaamheid certificaat’ is behaald kun je altijd kiezen om door te gaan voor ons reguliere diploma dat gelijk staat aan de vaardigheden van het nationale C-diploma.

Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

Lesduur: 45 minuten

Inschrijven | Tarieven

©Swim’s Cool | Slegers&Clement VOF – Alle rechten voorbehouden