Wie zijn wij

img_8058untitled_artworkAndré Slegers

André is bevoegd zwemleraar en heeft ruime ervaring in het verzorgen van zwemlessen voor jong en oud. Hij heeft ook gewerkt als leraar speciaal basisonderwijs met als afstudeerrichting bewegingsonderwijs en een specialisatie leerkracht speciaal onderwijs, daarnaast is hij onderwijsadviseur met een heldere kijk op het leren van kinderen.

Michelle Clementmies2

Michelle heeft net als André de opleiding leraar basisonderwijs afgerond en werkte diverse jaren als leerkracht in verschillende groepen. Op dit moment is zij onderwijsbegeleider bij KEii. Michelle heeft  binnen de zwemschool een coördinerende en ondersteunende rol, is het aanspreekpunt voor ouders en verzorgt de communicatie.

img_8048Rob Aarts

Rob geeft al lessen bij Swim’sCool vanaf 30 september 2016. Hij is opgeleid op het ROC Tilburg tot leraar sport en beweging en is bevoegd zwemonderwijzer. De kinderen krijgen op vrijdagmiddag van Rob zwemles. Naast het geven van zwemlessen bij Swim’s Cool geeft Rob voetbaltraining en werk hij bij Miko koffie in Valkenswaard.

Pieter ten Holtimg_8044

Pieter is in mei 2017 als assistent begonnen bij Swim’sCool. Hij heeft het vak ervaren bij collega’s Rob, André en Rita. Inmiddels weet hij dat hij het lesgeven dankzij de speelse onderwijsmethode hartstikke leuk vindt. Inmiddels heeft Pieter de opleiding succesvol afgerond. Pieter wil graag zijn enthousiasme voor water overbrengen en is op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag in het bad te vinden.

img_8046Silvie Vissers

Vanaf 1 november 2019 geeft Silvie op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag zwemlessen bij Swim’s Cool. Silvie woont in Vlierden met haar man en 2 kinderen. In het dagelijks leven runt zij ‘Studio Kameleon’, waarmee ze werkt als grimeur en vele herinneringen schildert. Al een heel aantal jaar geeft Silvie zwemles bij de Deurnese Zwemvereniging Triton. Omdat ze het belangrijk vindt dat kinderen zich op een plezierige manier veilig voelen in het water wil ze zich heel graag inzetten om alle SuperSpetterhelden bij Swim’s Cool een gezellige en leerzame tijd te geven. ‘Tot in het zwembad ;-)’.

©Swim’s Cool | Slegers&Clement VOF – Alle rechten voorbehouden