Wie zijn wij

teamcollageAndré Slegersandre

André is bevoegd zwemleraar en heeft ruime ervaring in het verzorgen van zwemlessen voor jong en oud. Hij heeft ook gewerkt als leraar speciaal basisonderwijs met als afstudeerrichting bewegingsonderwijs en een specialisatie leerkracht speciaal onderwijs, daarnaast is hij onderwijsadviseur met een heldere kijk op het leren van kinderen. Andre is vader van twee kinderen en woont samen met Michelle in Westerhoven. Hij is in 2016 gestart met het geven van zwemlessen. Vanuit zijn ervaringen in het onderwijs en het zien van de zwemlessen van zijn eigen kinderen wilde hij laten zien dat zwemles en plezier prima samengaan.

Ilne van Niekerk Ilne portret duim 2023-01-29 at 12.23.48

Ilne is geboren in Zuid-Afrika en heeft in verschillende landen gewoond, zoals Amerika, Engeland, Dubai, Singapore en nu in Nederland. Zwemmen is altijd al een grote passie van haar geweest. Ze zwom voor het team van haar school en heeft veel triatlons gedaan. Ze studeerde voor haar kwalificatie van zwemleraar in Singapore en heeft daar vooral gewerkt met kleine groepjes kinderen. Ze werkt graag met kinderen en haar enthousiasme is aanstekelijk.
Ilne geeft op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag lessen bij Swim’s Cool.

Rob Aarts img_8048

Rob geeft al lessen bij Swim’sCool vanaf 30 september 2016. Hij is opgeleid op het ROC Tilburg tot leraar sport en beweging en is bevoegd zwemonderwijzer. De kinderen krijgen op vrijdagmiddag van Rob zwemles. Naast het geven van zwemlessen bij Swim’s Cool geeft Rob voetbaltraining en werkt hij bij Miko koffie in Valkenswaard.

Silvie Visserssilvie blond

Vanaf 1 november 2019 geeft Silvie op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag zwemlessen bij Swim’s Cool. Silvie woont in Vlierden met haar man en twee kinderen. In het dagelijks leven runt zij ‘Studio Kameleon’, waar ze werkt als grimeur en vele herinneringen schildert. Al een aantal jaren geeft Silvie zwemles bij de Deurnese Zwemvereniging Triton. Omdat ze het belangrijk vindt dat kinderen zich op een plezierige manier veilig voelen in het water wil ze zich heel graag inzetten om alle SuperSpetterhelden bij Swim’s Cool een gezellige en leerzame tijd te geven. 

Pieter ten Holtimg_8044

Pieter is in mei 2017 begonnen bij Swim’sCool. Pieter is bevoegd zwemonderwijzer, hij wil graag zijn enthousiasme voor water overbrengen op de kinderen en is op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag in het bad te vinden. De ervaring die Pieter in zijn leven heeft opgedaan met surfen en trainer bij de volleybal van zijn kinderen zet hij graag in bij de zwemlessen.

Lisa Verzijden Lisa portret 2023-01-27 at 11.28.18

Lisa is 24 jaar (2021) oud en woont in Dommelen. Zwemmen doet ze al een lange tijd als wedstrijdzwemmer bij de wedstrijdploeg zwemvereniging Tempo in Valkenswaard. Nu heeft ze, na een periode gewerkt te hebben in de kinderopvang, de stap gezet om zwemles te geven bij Swim’S Cool.  Ze is op donderdagmiddag in het zwembad om les te geven.

Anja ExooAnja portret 2023-01-29 at 20.48.00

Anja Exoo is 54 jaar (2022) en woont samen met haar dochter van 26 jaar in Geldrop. Ook heeft ze een zoon van 27 jaar die woont in Driebergen-Rijsenburg. Haar vriend en zijn twee kinderen wonen in Dommelen.
Anja: ‘Van mijn hobby heb ik mijn werk kunnen maken. Ik ben vanaf 2008 gediplomeerd allround zweminstructrice. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gehad o.a SPW4. Ook ben ik werkzaam bij sportcomplex De Wedert. Hier zijn mijn werkzaamheden vooral toezicht houden en als invaller bij de lessen aqua joggen. Mijn hobby’s zijn, literatuur, motorrijden, gezin, spelletjes, Netflixen en natuurlijk zwemmen.
Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij de behoeftes aan te passen en te kijken naar de interesses van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen bij mij in de zwemlessen. Ik kijk ernaar uit jullie te mogen ontmoeten en hoop de kinderen een leuke fijne zwemles periode te geven.’
Anja geeft les op maandag-, dinsdag- en vrijdagmiddag.

Nabil Douhou nabil met medailles

Nabil heeft van januari 2018 – juli 2019 les eerder les gegeven bij Swim’s Cool. Hij is dus weer terug van weg geweest ;-). Het geven van zwemles ziet hij als een samenwerking met kinderen. Nabil: ‘Kinderen zijn zo onbevangen en creatief. Ik help ze graag met leren zwemmen wat mij vervolgens inspiratie geeft in mijn dagelijkse werk bij het op zoek gaan naar creatieve oplossingen voor abstracte, wiskundige problematieken.’ Nabil is bij de zwemschool op wisselende dagen aanwezig om met name kinderen te helpen die extra ondersteuning nodig hebben.

Michelle Clementmies2

Michelle heeft net als André de opleiding leraar basisonderwijs afgerond en werkte diverse jaren in verschillende functies in het onderwijs. Op dit moment is zij werkzaam als zelfstandig onderwijsadviseur. Michelle heeft binnen de zwemschool een coördinerende en ondersteunende rol en verzorgt de administratie en communicatie.

©Swim’s Cool | Slegers&Clement VOF – Alle rechten voorbehouden