Wie zijn wij

img_8058untitled_artworkAndré Slegers

André is bevoegd zwemleraar en heeft ruime ervaring in het verzorgen van zwemlessen voor jong en oud. Hij heeft ook gewerkt als leraar speciaal basisonderwijs met als afstudeerrichting bewegingsonderwijs en een specialisatie leerkracht speciaal onderwijs, daarnaast is hij onderwijsadviseur met een heldere kijk op het leren van kinderen.

Michelle Clementmies2

Michelle heeft net als André de opleiding leraar basisonderwijs afgerond en werkte diverse jaren als leerkracht in verschillende groepen. Op dit moment is zij onderwijsbegeleider bij KEii. Michelle heeft  binnen de zwemschool een coördinerende en ondersteunende rol, is het aanspreekpunt voor ouders en verzorgt de communicatie.

img_8048Rob Aarts

Rob geeft al lessen bij Swim’sCool vanaf 30 september 2016. Hij is opgeleid op het ROC Tilburg tot leraar sport en beweging en is bevoegd zwemonderwijzer. De kinderen krijgen op vrijdagmiddag van Rob zwemles. Naast het geven van zwemlessen bij Swim’s Cool geeft Rob voetbaltraining en werk hij bij Miko koffie in Valkenswaard.

Pieter ten Holtimg_8044

Pieter is in mei 2017 als assistent begonnen bij Swim’sCool. Hij heeft het vak ervaren bij collega’s Rob, André en Rita. Inmiddels weet hij dat hij het lesgeven dankzij de speelse onderwijsmethode hartstikke leuk vindt. Inmiddels heeft Pieter de opleiding succesvol afgerond. Pieter wil graag zijn enthousiasme voor water overbrengen en is op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag in het bad te vinden.

img_8046Silvie Vissers

Vanaf 1 november 2019 geeft Silvie op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag zwemlessen bij Swim’s Cool. Silvie woont in Vlierden met haar man en 2 kinderen. In het dagelijks leven runt zij ‘Studio Kameleon’, waarmee ze werkt als grimeur en vele herinneringen schildert. Al een heel aantal jaar geeft Silvie zwemles bij de Deurnese Zwemvereniging Triton. Omdat ze het belangrijk vindt dat kinderen zich op een plezierige manier veilig voelen in het water wil ze zich heel graag inzetten om alle SuperSpetterhelden bij Swim’s Cool een gezellige en leerzame tijd te geven. ‘Tot in het zwembad ;-)’.

Drie nieuwe leerkrachten..
Meer informatie en foto volgt later

Nabil Douhou
Nabil heeft van januari 2018 – juli 2019 ook les gegeven bij Swim’s Cool. Hij is dus weer terug van weg geweest ;-). Het geven van zwemles ziet hij als een samenwerking met kinderen. Nabil: ‘Kinderen zijn zo onbevangen en creatief. Ik helpt ze graag met leren zwemmen wat mij vervolgens inspiratie geeft in mijn dagelijkse werk bij het op zoek gaan naar creatieve oplossingen voor abstracte, wiskundige problematieken.’ Nabil geeft les bij Swim’s Cool op maandag- en dinsdagmiddag.

Ilne van Niekerk
Ilne is geboren in Zuid-Afrika en heeft in verschillende landen gewoond, zoals Amerika, Engeland, Dubai, Singapore en nu in Nederland. Zwemmen is altijd al een grote passie van haar geweest. Ze zwom voor het team van haar school en heeft veel triatlons gedaan. Ze studeerde voor haar kwalificatie van zwemleraar in Singapore en heeft daar gewerkt met vooral kleine groepjes kinderen. Ze werkt graag met kinderen en kijkt ernaar uit om een positieve bijdrage te leveren aan Swim’s Cool. Ilne: ‘Ik kijk er naar uit om uw kinderen les te geven. Mijn Nederlands is nog niet zo goed, maar ik krijg goede steun en hulp van mijn zwemstudenten.’
Ilne geeft op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag lessen bij Swim’s Cool.


Lisa Verzijden
Lisa is 24 jaar (2021) oud en woont in Dommelen. Zwemmen doet ze al een lange tijd als wedstrijdzwemmer bij de wedstrijdploeg zwemvereniging Tempo in Valkenswaard. Nu heeft ze, na een periode gewerkt te hebben in de kinderopvang, de stap gezet om zwemles te geven bij Swim’S Cool. Lisa: ‘Ik heb er zin in om jullie te leren kennen en de kinderen zwemles te geven. Tot ziens in het zwembad.’ Ze is op donderdag- en vrijdagmiddag in het zwembad om les te geven.

 

©Swim’s Cool | Slegers&Clement VOF – Alle rechten voorbehouden